jueves, 14 de julio de 2022

Concert Pepe Rivero Jazz vs Clássics - Recordant a Felip Pedrell

Concert Pepe Rivero Jazz vs Clássics - Recordant a Felip Pedrell. Concert commemoratiu de l'any Pedrell.


Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.


Concert en el que el seu programa rendeix tribut a la música creada per grans compositores i compositors des d’una visió jazzística i en concret i, realitzat per un encàrrec únic per portar a terme a la Ciutat de Tortosa, un homenatge al compositor Felip Pedrell dintre del centenari de la seva mort, interpretant temes d’Albeniz, Granados i Falla, alumnes del gran mestre Pedrell. La genialitat d’aquests creadors, ha influït notablement en la música universal.

La direcció del projecte està a càrrec del pianista Pepe Rivero, amb el seu trio i acompanyat per quatre dones virtuoses amb els seus instruments. 

Pepe Rivero ha actuat en diverses ocasions a Tortosa, acompanyant projectes de grans figures mundials del jazz, el seu nom figura entre els pianistes cubans mes rellevants i versàtils de les darreres dècades, amb inquietuds reiterades per barrejar obres del classicisme amb el jazz i gèneres de la música popular. 

Amb una discografia personal extensa, ha col·laborat també amb grans artistes nacionals i internacionals. El seu treball ha estat present dintre dels festivals de jazz mes importants del mon. Nominat en diverses ocasions als Latin Grammy, el 2015 se li va concedir el Latin Grammy en la categoria de Millor Àlbum de Jazz Llatí.



Piano: Pepe Rivero

Violí: Maureen Choi

Flauta: Clara Gallardo

Viola: Karine Vardanian

Violoncel: Susana Rico Mercader

Contrabaix: Toño Miguel

Bateria: Shayan Fathi


Fotografies de Carme Pla



























Fotografies de Rafael Ricote






































Fotografies d'Irene Lopez




































Fotografies de Jaume Bell














No hay comentarios:

Publicar un comentario