sábado, 29 de junio de 2024

MIRLA RIOMAR & MARCEL VALLÈS

Sopar concerto Jazz - Espai Jazz Jove dels Països Catalans


Actuació: MIRLA RIOMAR & MARCEL VALLÈS

Menú Jazz amb plats Cajún

Lloc: Restaurant La Torreta de Remolins

Mirla Riomar - Veu i percussió

Marcel Vallès - Guitarra


Mirla i Marcel comencen la seva trajectòria conjunta el 2015 a Salvador de Bahia. Marcel, un guitarrista inquiet que es trobava al Brasil en ple viatge d'immersió musical, i Mirla, una cantant i compositora amb ganes de compartir la riquesa de la seva cultura amb el món a través de les seves composicions.

El 2016, es muden a Barcelona, formen el grup Ganzá i en el 2022 presenten Afrobrasileira, el seu debut discogràfic amb Marcel com a productor. Han realitzat nombroses actuacions en festivals per diferents paísos d'Europa i el Marroc, com els festivals TenSamba, Esperanzah, Dia del Brasil, Jazzing, EXIB Music, Over the Border, Dublin 5 Lamps Art's Festival, Suonimobili, Festival de Pedralbes, Sala Montjuïc, Jumping Judy Antwerp, Las Palmas Summer Groove, Hidrosfera, Caixaforum Barcelona i espais emblemàtics com l'ambaixada del Brasil a Madrid entre altres.

A més, amb Afrobrasileira han obtingut reconeixement de la premsa especialitzada; 4 estrelles en la revista Songlines, segon millor album de worldmusic a Espín the Globe (maig 2022), featuring a la Transglobal music World Chart (abril 2022), a més de sonar en nombrosos programes de ràdio com Cuando los Elefantes sueñan con la Música (Ràdio 3), Agualusa (RNE 4), Mundofonias i un llarg etc.

El duo proposa un viatge al Brasil amb el seu estil particular, fruit de la fusió de les arrels rítmiques bahianes amb pinzellades de jazz i soul, a través d'un repertori variat que combina temes propis i versions de clàssics de la música popular brasilera.


Fotografies de Eloi Altadill



















Fotografies de Batiste Pla





No hay comentarios:

Publicar un comentario