domingo, 30 de junio de 2024

Cena concierto. Jazz & Veggie (Espacio vegetariano "l'Hort del Forn").

Sopar concert. Jazz & Veggie (Espaio vegetarià "l'Hort del Forn"). 

Espai Jazz Jove dels Països Catalans

Actuació: A.C. TRONIC.

Lloc: Forn de la Canonja.


Albert Caire - Programació i teclats.


De la mà de teclats, sintetitzadors i loops, A.CTRONIC aconsegueix sessions en pur directe de música electrònica adaptable a concerts, esdeveniments comercials, ambients a l'aire lliure, vermuts musicals, presentacions, etc.

No és fàcil posar etiquetes al projecte A.C.TRONIC. El seu únic intèrpret i compositor, el músic de jazz i productor, Albert Caire, va decidir endinsar-se en el paisatge de la música electrònica combinant sons molt actuals amb els sintetitzadors vintage dels 80. Cada sessió és un diàleg continu entre les mans i les màquines, donant com a resultat sessions pròximes al chillout, ambient i el electrojazz.

La seva inquietud per explorar aquest àmbit en plena pandèmia li va donar temps i serenitat per a donar forma a aquesta singular formació, que va néixer en 2015 com a trio i es va reestrenar en solitari a l'estiu de 2021. Totes les cançons i sessions són composicions pròpies d'Albert, fins i tot pures improvisacions executades en directe. No hi ha gens de mix-DJ. Són mans, tecles, formes d'ona i loopsrítmicos. Electrònica lliure.


Fotografies d'Irene López








No hay comentarios:

Publicar un comentario