viernes, 5 de julio de 2024

Sergio Del Boccio

SOPAR AMB JAZZ A LES FOSQUES - Espai del Jazz Jove dels Països Catalans.

Actuació: Sergio Del Boccio


Lloc: Lo Racó de MigCamí


Sergio Del Boccio – Veu

Fer Valdivia – Guitarra elèctrica

Rui Resende - Piano

Jorge Luis Coche - Baix

Roger López - Bateria


Sergio Del Boccio és un artista del pop dramàtic i la seva màxima és fer sentir, definint a l'escenari com la seva casa i a la música com la seva primera forma d'expressió. Seguint els passos de referències com Lady Gaga, Freddie Mercury o David Bowie, Sergio comprèn el seu propi art com un “total” on les seves composicions, principalment pop, serveixen com a conducte a una performance integral que combina aspectes teatrals amb sonoritats que poden recordar al rock, el jazz, entre altres. Després de guanyar reconeixement internacional com a finalista de La Veu 2022 sota la tutela de Laura Pausini, al 2023 Del Boccio inicia el seu projecte personal, publicant el seu primer senzill Cançó De l'Ego, que compta amb Alberto Pérez (Sol de Sants) en la producció, i presentant la seva proposta com a cantant, compositor i líder en La Migdiada del Marbre.

Un concert on exposa l'essència de la seva música i art a través de temes de la seva autoria i arranjaments que donen definició al seu projecte. Així mateix, enguany ha publicat el seu segon senzill Espines produït per Alberto Pérez i Fer Valdivia, amb el qual aferma la seva sonoritat característica, i posteriorment Ravens, tercer senzill que dona una profunditat emocional al seu repertori a través d'una sentida belada jazz.

Quant a la seva formació, Sergio Del Boccio és matrícula d'honor del Centre Professional del Conservaron Liceu dins de L’AULA de Música Moderna i Jazz, sent a més guanyador del Premi Extraordinari de Grau Professional de Música de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, Del Boccio és estudiant del Centre Superior de Música Liceu, sent a més becari de la Fundació Ferrer-Salat.


Fotografies de Rafael Ricote





























Fotografies de Batiste Pla









No hay comentarios:

Publicar un comentario