sábado, 8 de julio de 2023

Espai del Jazz Jove dels Països Catalans: Debbie Palfreyman & Marc Torres.

Espai del Jazz Jove dels Països Catalans.

Actuació: Debbie Palfreyman & Marc Torres.


Lloc: Tanins - Vins a mossos - C,Arnes, 11 (Barri Ferreries).


Debbie Palfreyman – Veu

Marc Torres – piano


Debbie Palfreyman es va formar com a cantant professional a Londres i porta 30 anys de carrera. Ha col·laborat amb artistes com ara Tom Jones, Shirley Bassey, Manhattan Transfer i Roberto Carlos, i també ha treballat com a cantant en programes de televisió a SkyTV London, TV3 y Tele5. Actualment és vocalista de diverses bandes d’estils tan variats com el Jazz, el Soul, el Dixieland i el Country.

Marc Torres ha fet els seus estudis musicals a l’escola de Riudoms, al Conservatori de Vila-seca i al Conservatori del Liceu de Barcelona. Actualment és pianista acompanyant al Conservatori de Vila-seca, i col·labora puntualment amb solistes instrumentals i vocals, cors i orquestres clàssics. També forma part de diferents bandes de música popular, centrant-se sobretot en el Ragtime, Dixieland i Swing.


Fotografies de Eloi Altadill














Fotografies d'Irene López




















Fotografies de Rafael Ricote











Espai del Jazz Jove dels Països Catalans: Nucli Trio.

Espai del Jazz Jove dels Països Catalans.

Sopar amb Jazz. Actuació: Nucli Trio.


Lloc: Restaurant La Torreta. Carrer David Ferrando 4 (Barri de Remolins).


Guillem Plana – Guitarra.

Aleix Forts – Contrabaix.

David Viñolas – Bateria


Nucli trio format a mitjans de 2018 amb la intenció de tocar estàndards buscant el so i la calidesa de les formacions dels 50’s i 60’s. Poc a poc, van començar a intercalar composicions originals i a arranjar alguns estàndards buscant nous horitzons. Paral·lelament van començar a ser grup resident a la Jazz Cava de Vic on actuen mensualment, convidant un artista diferent en cada concert, confeccionant conjuntament un repertori pensat per a la ocasió, influenciant-se i nodrint-se de tots ells, format que també han exportat fora la Jazz Cava, en diferents escenaris, per tot el territori.


Fotografies d'Irene López


















Fotografies de Eloi Altadill











Fotografies de Rafael Ricote