miércoles, 6 de julio de 2022

MIKE STERN BAND

 Featuring: Dennis Cahmbers, Leni Stern, Bob Franceschini & Chris Minh Doky


El seu nom dintre de la historia de la música va unit a figures de renom mundial com Miles Davis, Jaco Pastorius, Dave Weckl, Steps Ahead, Brecker brothers… i un llarguíssim etc, incloent la seva participació, als seus inicis, amb Blood Sweet and Tears.

Es un dels mes grans guitarres de jazz de la seva generació. Te el reconeixement d’esser no només un mag de bebop, sinó que a mes té un sensació de jazz increïble, i de la mateixa manera, també interpreta el rock i el blues. Mike Stern es un music que esta a banda i banda de l'espectre musical.

A part de les seves col·laboracions amb aquests genis musicals, Mike Stern ha enregistrat 18 treballs essent el líder d’aquests. Nominat diverses vegades als Grammy, ha rebut premis i reconeixements internacionals de tot tipus. Ha destacar el debut al Festival Internacional de Jazz de Mont-real el juny del 2007, Stern va ser guardonat amb el Miles Davis Award, que va ser creat per reconèixer artistes de jazz reconeguts internacionalment i que el seu el treball ha contribuït significativament a la renovació del gènere.

En aquesta ocasió es presenta a la Mostra Jazz Tortosa acompanyat per una banda de luxe amb Dennis Chambers a la bateria, Chris Minh Doky al baix i contrabaix. Bob Franceschini als saxos i Leni Stern a la veu i guitarra elèctrica. El seu darrer treball, el disc Eleven serà el fil conductor d’aquest concert.



MIKE STERN - guitarra elèctrica

LENI STERN - guitarra elèctrica / n'goni / veu

BOB FRANCESCHINI - saxos

CHRIS MINH DOKY - baix elèctric i contrabaix

DENNIS CHAMBERS - bateria


Fotos de Carme Pla




















Fotos de Rafael Ricote


















Fotos de Irene Lopez
































Fotos de Batiste Pla






Fotos de Jaume Bel













No hay comentarios:

Publicar un comentario