jueves, 11 de julio de 2024

TORTOSA BIG BAND

CONCERT - TORTOSA BIG BAND.

Lloc: Teatre Auditori Felip Pedrell


Aquest 2024, la Tortosa Big Band celebra el seu 10è aniversari amb una trajectòria que ha portat la riquesa musical de les Terres de l’Ebre als escenaris més variats. Des de la seva fundació el 2014, i continuant amb el llegat deixat per l’Academic Big Band, aquesta formació ha estat un referent indiscutible de la música swing a la regió, captivant el públic amb el seu talent i energia.

Integrada per músics vinculats a la tradició bandística i altres formacions musicals del territori, la Tortosa Big Band ha sabut fusionar l'essència de diversos estils musicals com el latin, funk, rockabilly i bossa nova, creant un espectacle vibrant i dinàmic.

El compromís de la Tortosa Big Band amb la promoció de la música és la projecció de l’associació cultural sense ànim de lucre Nova Batavia. Aquesta associació no només proporciona una plataforma per als músics experimentats, sinó que també compta amb un petit planter de joves talents que se senten atrets per aquest tipus de formació. Així, es garanteix la continuïtat i el futur de la música de big band a les Terres de l’Ebre.

Enguany, a la Mostra de Jazz de Tortosa 2024, la Tortosa Big Band ens oferirà un repertori que serà un viatge per la seva evolució musical al llarg d’aquests deu anys. Amb un espectacle que promet emoció, ritme i molta diversió, aquesta actuació serà una celebració de la seva dedicació i passió per la música. No us perdeu l’oportunitat de gaudir d’una nit única amb la Tortosa Big Band, un veritable tresor del nostre patrimoni cultural.


Fotografies d'Irene López








































Fotografies de Pep Mola













Fotografies de Ferran Grau










Fotografies de Provi Gas


















No hay comentarios:

Publicar un comentario