domingo, 25 de junio de 2023

Exposició JAZZ 30è aniversari

 


El jazz és com el vent, un vent que ens fa somniar…

Aquesta exposició és la visió que onze fotògrafs i dotze dibuixants senten en escoltar aquesta música. Sempre han conjugat molt bé el blanc i negre amb el color. Aquesta exposició és una aposta per vint-i-tres punts de vista, uns semblants, altres diferents, però amb un objectiu comú: el jazz.

Deixa’ns portar-te a un món ple de llums, moments i sensacions. Sabem que quan contemplis les nostres fotografies i dibuixos seràs còmplice de les nostres mirades. 

Així comprendràs la bogeria que comporta ser part de la llum que aquella nit il·lumina els artistes i de què nosaltres, privilegiats, us podem fer partícips. 



DiLLUMs d’arts al Forn és un col·lectiu informal que aglutina persones creadores i amants de la cultura de les Terres de l’Ebre i més enllà, amb una gran empenta i generositat en les seves propostes. Han estat col·laboradors de la Mostra de Jazz de Tortosa, possibilitant durant moltes edicions una mirada gràfica des del llenguatge fotogràfic i el dibuix. Rafael Ricote, integrant de diLLUMs d’arts al Forn i comissari de l’exposició, ha fet la selecció d’obres i artistes que aquí us mostrem.

Des del Campus Extens de la URV a Tortosa expressem la nostra satisfacció d’haver pogut formar part d’aquest projecte expositiu conjunt, amb diLLUMs d’arts al Forn i la Mostra de Jazz de Tortosa. Seguim en la línia de vehicular l’impuls dels actors culturals de Tortosa i les Terres de l’Ebre.


La inauguració serà el dijous 29 juny a les 18.30 h


Lloc: Campus URV de les Terres de l’Ebre. Avgda Remolins 13-15

Del 29 de juny al 20 de juliol


Horaris: Mes de juny de 8h a 20h. Mes de juliol de 8h a 17h.






No hay comentarios:

Publicar un comentario